´╗┐Benvingut a la web de participació que l'ajuntament de Castelldefels posa a disposició dels seus habitants. Una eina que permetrà a la ciutadania participar en la millora de la ciutat i el benestar de les persones que hi viuen.

Què és Castelldefels participa?

Castelldefels Participa és una aplicació multimèdia que té com a finalitat desenvolupar i fer realitat un dels objectius del govern municipal de Castelldefels: donar instruments a la ciutadania per participar de manera efectiva en la millora de la ciutat i el benestar de les persones que hi viuen.

L'aplicació també es troba disponible per a smartphones. Per a descarregar l'app has d'entrar a la teva plataforma de descàrrega en funció del sistema operatiu que tingui el teu mòbil i buscar l'aplicació Castelldefels participa.

Per garantir un bon funcionament de l’aplicació, per evitar respostes que falsegin els resultats i per seguretat cal que, primer de tot, et registris amb el teu DNI i correu electrònic. Es demanen aquestes dades per demanar el consentiment a integrar el fitxer de persones interessades en els processos participatius. Per participar posteriorment només caldrà el DNI.

Qui hi pot participar?

En els processos de participació oberts poden participar les persones majors de 16 anys que estiguin empadronades a Castelldefels.

undefined undefined